Poland visa information, Ukraine, Ukrainian, All About Visas, Schengen

22.12.2015

Visa (C type / Short Stay) — Family — Documents Required

Poland visa information, Ukraine, Ukrainian, All About Visas, Schengen

Документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв’ язків з Україною:

Для найманих працівників: довідка з місця роботи, що містить наступну інформацію: дані про заявника, дату прийняття на роботу, посаду, заробітну плату за останні шість місяців, а також: ім’я, прізвище та посаду особи, яка її видала і контактні дані організації (повна адреси та стаціонарний номер телефону компанії). Довідка повинна містити інформацію, що робоче місце на годину поїздкі зберігається.

*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки необхідно додатково надати оригінал реєстраційних документів ФОП разом із витягом з банку, де буде відображено, що нарахування зарплати відбувається саме цим підприємцем (стосується Львівського консульського округу).

*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки у довідці з місця праці має бути зазначена інформація, що підприємство працює без печатки і додатково надати копії реєстраційних документів (стосується Київського консульського округу)

*За умови подачі до ППВА Вінницького консульського округу усім заявникам необхідно надати податковий розрахунок «Форма № 1ДФ», завірений печаткою Податкової служби.

Для приватних підприємців: оригінал та копія витягу з держ.реєстру або ліцензії, або свідоцтва про державну реєстрацію*. Або остання податкова декларація, яка видана не пізніше ніж три місяці тому та завірена печаткою податкової служби.

*За умови подачі до ППВА Львівського консульського округу, додатково до оригіналів реєстраційних документів необхідно надати квитанції про оплату податку, як підтвердження діяльності підприємця.

Короткий опис статті: гостьова віза в польщу

Требуется виза. Заходите!

Також ви можете прочитати