Візи

12.01.2016

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УСІХ ТИПІВ ВІЗ

Для подорожі в Ірландію, громадянам України потрібна віза. На сайті Міграційної Служби} Ви можете знайті усю необхідну інформацію, щодо отримання візи в Ірландію.

Інформацію щодо типів віз, Ві можете знайті Сайті.

Анкети / Електронні анкети

На даний час система заповнення анкет в режимі електронного (он-лайн), впроваджена в Ірландіїі, діє для усіх типів віз. Анкети заповнені від руки не дійсна і розглядатися не будуть.

Заявник повинен заповнити АНКЕТУ В РЕЖИМІ ЕЛЕКТРОННОГО перед тим, як подавати документи на візу у Консульство

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАПОВНЕННЮ АНКЕТИ ОНЛАЙН

Документи, що подаються разом з анкетою:

Ви можете подавати документи для отримання візи не раніше, ніж за 3 місяці до дати Вашої поїздкі в Ірландію!!

Разом із заповненою у системі он-лайн анкетою необхідно подавати наступні документи:

— 2 копії анкетних резюме підписаних заявником особисто

— 2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм 70% на фотографії повинно займати обличчя. Фотографія має бути зроблена не раніше, ніж за 6 місяців до подачі Вами доументів у Консульство.

— Закордонний паспорт/проїзний документ (оригінал + копія всіх 32-ох сторінок ). Якщо у Вас є ще один діючий паспорт або зберігся паспорт строк дії якого скінчився, будь-ласка, надайте фотокопії цих документів (усіх сторінок).

Важливо: якщо Ви подаєте документи на оформлення довготривалої візи (Long Stay – D) паспорт/проїзний документ повинен бути дійсним не менше 1 року з дати в’їзду до Ірландії. Якщо Ви подаєте документи на оформлення короткосроковоїї візи (Short Saty-C), паспорт/проїзний документ повинен бути дійсним не менше 6 місяців після дати виїзду з Ірландії.

У разі подачі фальшивих документів або неправдивої інформації візова анкета розглядатися не буде.

Заявник повинен бути готуємо до того, що достовірність наданої ним інформації та документів будуть перевірятися.

Копії усіх документів повинні супроводжуватися перекладом на англійську мову та бути представлене їх оригінали.

Будь-ласка, зробіть фотокопії усіх тих документів, які Ви бажаєте залишити собі. В іншому разі оригінал залишається в Консульстві без подальшого повернення.

Інтерв’ю

Консульство не використовує форми інтерв’ю. Однак будьте готові до того, що в процесі розгляду документів візовий офіцер може зв’язку язатися з Вами, щоб задати деякі запитання.

Діти віком до 16 років

З 27 листопада 2008 року дітям до 16 років, які подорожують разом з батьками/одним збатьків/опікуном потрібно оформляти окрему візу навіть тоді, коли вони вписані в паспорт батька/матері/опікуна. Для цього необхідно заповнити окрему анкету на кожну дитину, яка подорожує до Ірландії, а також додати 2 фотографії дитини та оплатити окремий консульський збір.

Ми радимо не купувати квітки до того часу, поки рішення по візі не буде прийнято!

Загальні поради:

— подавайте усі необхідні документи разом з анкетою,

— переконайтеся, що документи складені в логічному порядку,

— уважно ознайомтеся з інформацією на сайті перед тим, як подавати документи,

— не використовуйте скріпок та файлів, не скріплюйте аркуші стиплером.

— усі необхідні документи подаються при наявності оригіналів або їх нотаріально завірених копій.

— документи видані українською/російською мовами надаються з перекладом їх на англійську мову. Переклад має бути завірений печаткою бюро перекладів.

— подавати документи необхідно заздалегідь до бажаної дати в’їзду, враховуючи, що документи розглядаються візовим відділом Посольства Ірландії в Москві від 10 робочих днів.

УВАГА. Через значне збільшення кількості візових анкет впродовж весняно-літнього періоду (травень – серпень ) час розгляду документів з моменту подачі та прийняття рішення Посольством Ірландії (Москва) буде наступним:

Бізнес віза – близько 2-х тижнів

Туристичні візи – близько 4-5 тижнів

Довгострокові візи типу D (Воз’єднання сім’ї і т. п.) – близько 2-х місяців

Впродовж цих чотирьох місяців Посольство Ірландії в Москві просити аплікантів та запрошуючих не турбувати візовий відділ дзвінками та електронними листами, окрім дійсно термінових ситуацій.

Подача документів здійснюється особисто або третьою особою без доручення. Отримання паспортів. особисто з пред’явлення явленням квитанції про сплату консульського збору (видається при подачі документів) або третьою особою з нотаріальним дорученням від фізичних осіб, за дорученням на фірмовому бланку підприємства чи компанії від юридичних осіб.

Короткий опис статті: посольство польщі київ

Требуется виза. Заходите!