Візи

05.02.2016

У нас:

2.2 фото 3,5*4,5 білий фон 80 % обличчя

3.копія укр. паспорта всіх сторінок

230

Необхідні документи для отримання візи (без вашої присутності):

  • Оригінал вашого закордонний. паспорта;
  • Скан. копія українського паспорту (Всі сторінки);
  • Дві фотографії 3,5 Х 4,5 ( 80% обличчя на білому фоні);
  • Страховка (Якщо немає, ми оформляємо).

Для оформлення документів на візу з вашою присутністю, необхідні такі документи:

  • Скан. копія укр. паспорта (1,2 сторінка та місце прописки);
  • Скан. копія закордонного.паспорта (1 сторінка та остання шенген віза)
  • Додатково оплачується — 200 грн послуги Візового центру; (Для віз категорії С — 35 євро консульський збір)

Якщо ви оформляєте у нас візи категорії D (Мета — 05 Робота), то вона дає право згідно з Постановою (ЄС) № 265/2010 Європейського Парламенту від 02.03.2010 року. щодо змін до Конвенції про виконання Шенгенської угоди та постанови (ЄП) № 562/2006 щодо пересування осіб із візою для довгострокового перебування категорії D, видані країнами Шенгенської угоди, від 05.04.2010 року дійсні і для території Шенгенських країн та дозволяють перебувати на протязі 90 днів на полгод а .

Вартість такої візи — 130 євро з особистою присутністю і 450 євро без вашої присутності.

Детально по телефонах: 063 609 39 49 / 0472 50 14 49

Короткий опис статті: віза в польщу україна

Требуется виза. Заходите!

Також ви можете прочитати